Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: ratten met kettingzagen teisteren vernieuwd horrordoolhof Toverland

26-10-2022, 17.41 uur

In een halloweenattractie van Toverland worden bezoekers belaagd door op hol geslagen ratten met kettingzagen. Het Limburgse attractiepark heeft horrorlabyrint Trapped na één jaar afwezigheid flink vernieuwd. Er kwam een nieuwe verhaallijn. Tegelijkertijd werd de beleving een stuk enger.

Volgens Toverland is Trapped de heftigste halloweenervaring in het park tot nu toe. Het doolhof bevindt zich in de Tovertuin, tussen themadeel Land van Toos en scare zone Cirque. Overdag is het labyrint geschikt voor kinderen, maar na zonsondergang maken ratachtige wezens er de dienst uit. Tickets kosten 5 euro per persoon.

Het verhaal, dat gaat over het ongediertebestrijdingsmiddel Rat Away, wordt in de wachtrij geïntroduceerd met behulp van een komische Tel Sell-achtige reclamespot, inclusief nasynchronisatie. In een voorshow blijkt dat bij het produceren van het middel iets gruwelijk is misgegaan.

Route
Bijzonder is dat er echt sprake is van een doolhof. Waaghalzen moeten zelf de juiste route zien te vinden. Af en toe versperren de ratten de weg. Ze kunnen ook gezelschappen uit elkaar drijven. Hoelang de duistere wandeltocht duurt, verschilt dan ook per persoon.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be