Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Vernieuwde spookhuizen en nieuwe themagebieden tijdens Halloween in Drouwenerzand

17-10-2022, 23.23 uur

Het Drentse pretpark Drouwenerzand viert dit jaar Halloween op vijf dagen, van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen twee vernieuwde spookhuizen ontdekken: Freek's Mansion en Hell of Time. Verder is het park voor het eerst verdeeld in vier themagebieden: Heksen, Piraten, Dia Los Muertos en Winterplein.

Het oude spookhuis Freek's Motel is getransformeerd tot Freek's Mansion. Haunted house Hell of Time werd vorig jaar nog Freek's Nightmare genoemd. Verschillende scènes in de huizen zijn vernieuwd, met nieuwe personages en effecten. Zo kwam er een Egyptische kamer, vol zand en hiërogliefen aan de muur. Ook is er een tijdmachine.

Verder kunnen kinderen een kijkje nemen in het Heksenhuisje. Overdag zijn de heksen vriendelijk, 's avonds is het er enger. Ook de recent vernieuwde darkride Landhuys den Linden is onderdeel van het halloweenaanbod. Bij de uitgang van het spookhuis lopen scare actors rond onder de noemer Jardin.

Vuurwerkshow
Er staan nog drie halloweendagen op de planning: woensdag 19, zaterdag 22 en zaterdag 29 oktober. Alle activiteiten én eten en drinken zijn inbegrepen bij de entreeprijs van 22,50 euro, dezelfde prijs als vorig jaar. Om 18.00 uur kunnen bezoekers kijken naar een Griezelparade. De avonden worden afgesloten met een vuurwerkshow.



Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be