Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Zwembad Slagharen ontruimd na stankoverlast: medewerkster onwel

05-10-2022, 16.47 uurBeeld: GS-Media/Gert Stegeman

Aqua Mexicana, het zwemparadijs van Attractiepark Slagharen, is vanmiddag rond 13.00 uur ontruimd. Er was sprake van stankoverlast. Een medewerkster raakte onwel, bevestigt een woordvoerster van Slagharen aan Looopings. Uit voorzorg is het complex vervolgens ontruimd.

Zo'n 150 badgasten moesten het zwembad verlaten. "Iedereen kreeg de tijd om zich aan te kleden", vertelt de voorlichtster. Daarna zijn de bezoekers naar buiten begeleid. De brandweer kwam ter plaatse om metingen te doen, zodat duidelijk werd of er schadelijke stoffen waren vrijgekomen. Daar bleek uiteindelijk geen sprake van te zijn.

Waar de vreemde geur vandaan kwam, is niet duidelijk geworden. Om 16.30 uur gaven de instanties de locatie weer vrij. Het personeelslid is nagekeken door het ambulancepersoneel. "Er was geen reden om haar mee te nemen", aldus de woordvoerster. "Het gaat haar naar omstandigheden gelukkig goed."

Glijbanen
Donderdagmiddag zijn bezoekers weer welkom. Aqua Mexicana, geopend in 2015, bestaat onder meer uit twee waterspeeltuinen, tien glijbanen en een bubbelbad. Vakantiegasten mogen zonder bijbetaling een bezoek brengen aan het waterpark, dagbezoekers moeten aparte tickets kopen.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be