Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand biedt excuses aan voor computerstoring, maar kortingsactie wordt niet verlengd

04-10-2022, 22.23 uur

Phantasialand zegt sorry voor een storing in de ticketshop van het pretpark. Daardoor was het zondagavond niet mogelijk om online kortingskaartjes te bestellen. Een dag later werden de toegangsprijzen meer dan verdubbeld. Ondanks het excuus is het Duitse attractiepark niet van plan om de actie te verlengen.

Phantasialand had aangekondigd dat de lage tarieven - 22 euro in plaats van 57 euro per persoon - tot en met zondagavond beschikbaar zouden zijn. Wie tot dat moment had gewacht, kwam echter bedrogen uit: na 20.00 uur werkte de website niet meer.

"Na het uitvallen van onze server op zondag hebben ons veel berichten bereikt", schrijft het management in een verklaring op social media. "We zijn nog steeds overweldigd door jullie enorme belangstelling voor onze Wintertraum-actie. Ook onze server was duidelijk overweldigd."

Drukte vermijden
Dat een hoop personen misgrepen, noemt het park "zeer jammer". "Onze excuses aan iedereen die zondag tevergeefs probeerde te boeken! Er waren gewoon te veel aanvragen op hetzelfde moment, terwijl de actie al twee weken liep. Door het over twee weken uit te smeren, wilden we dit soort drukte juist vermijden."

Phantasialand benadrukt dat de ticketshop maandagochtend nog heel even bereikbaar was met de verlaagde prijzen. "Veel van jullie konden zo toch nog genieten van het boeken van de speciale tickets", beweert het park. Wie toch achter het net viste, heeft simpelweg pech.

Sympathieker
Sommige Facebook- en Instagram-gebruikers nemen geen genoegen met die uitleg. In honderden reacties onder de publicatie wordt Phantasialand verweten zich niet aan de eerder gecommuniceerde voorwaarden te houden. Een hoop personen wijzen erop dat het een stuk sympathieker zou zijn om de actie na de technische problemen alsnog te verlengen. Ook wordt er geklaagd dat Phantasialand niet reageert op telefoontjes en e-mails.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be