Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Nederlandse attractiebouwer KMG Rides brengt eigen pin uit

04-10-2022, 13.10 uur

Fans kunnen vanaf nu een officiële pin bestellen van KMG Rides, de bekende attractiebouwer uit het Gelderse Neede. KMG Rides produceert al sinds 1989 heel veel verschillende soorten kermisattracties. Het bedrijf is gespecialiseerd in thrillrides.

De pin werd niet vormgegeven als het logo van de gerenommeerde fabrikant, maar als een onderdeel van een attractie. Men koos voor een zij-aanzicht van een typische KMG-gondel, zoals die gebruikt wordt bij attractietypes met de namen x-drive, speed en experience.

KMG gebruikt het souvenirtje al een tijdje als relatiegeschenk. Vanaf vandaag is het verzamelitem ook verkrijgbaar via Pretparkwinkel.nl. Eén exemplaar kost 8,95 euro. Voor verzending binnen Nederland wordt 1,95 euro gevraagd. De oplage is beperkt.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be