Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Video: Halloween in Julianatoren is niet eng, wel griezelig

12-10-2022, 10.56 uur

Kinderen hoeven niet te vrezen dat ze deze maand bang worden gemaakt tijdens een bezoek aan Julianatoren. Halloween verloopt gemoedelijk in het Apeldoornse pretpark, met halloweenversieringen, speciale shows en een heus Griezelbos. Het halloweenseizoen loopt tot en met zondag 30 oktober.

Julianatoren noemt het evenement "een héél klein beetje griezelig". Het attractiepark is aangekleed met honderden pompoenen, strobalen en maiskolven. Wie het bosgebied achterin het park betreedt, komt terecht in het Griezelbos van het gemene personage Wiezel de Griezel.

Hij heeft er tien mysterieuze deuren getoverd. Vriendelijke griezels weten daardoor niet meer welke deur ze moeten gebruiken om terug naar Griezelland te gaan. Ze kunnen de hulp van het publiek goed gebruiken. Rond het nieuwe karakter Wiezel is ook een YouTube-serie ontwikkeld op het Julianatoren-kanaal.

Spookshow
Verder kregen bekende Julianatoren-figuren hun eigen halloweenvoorstelling. Op het programma staan onder andere De Grote Spookshow, Julia's Halloween Dansles en Jul's Griezelfeest. Daarnaast stoomt Cas de Ranger kinderen in zijn show klaar om het Griezelbos te betreden.Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be