Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: Attractiepark Slagharen treft voorbereidingen voor toekomstige uitbreiding

27-09-2022, 19.31 uur

Slagharen werkt stap voor stap toe naar een uitbreiding van het attractiepark. Tussen de Main Street en waterpark Aqua Mexicana vinden op dit moment opvallende grondwerkzaamheden plaats. Uiteindelijk moet op die plek een nieuw themagebied met onder andere een hangende achtbaan gerealiseerd worden.

Het Overijsselse pretpark heeft er zelf officieel nog niets over naar buiten gebracht, maar de globale plannen kwamen al voorbij in een enquête en een omgevingsvergunning. Voordat daadwerkelijk begonnen kan worden met de bouw, moet het terrein eerst opgeschoond worden.

In die voorbereidende fase bevindt het project zich nu. Een woordvoerder van Slagharen kan verder nog weinig kwijt over de vorderingen. Even verderop, achter reuzenrad The Big Wheel, ligt sinds afgelopen voorjaar al een braakliggend stuk grond te wachten op een nieuwe bestemming. Daar zijn alle bomen en planten verdwenen.

Afhankelijk
Naar verwachting zal de opening van het nieuwe gebied op zijn vroegst in 2024 plaatsvinden. Daarover bestaat momenteel nog geen duidelijkheid. Slagharen is voor grote investeringen zeer afhankelijk van de Spaanse eigenaar Parques Reunidos. Bij dezelfde groep horen bijvoorbeeld ook Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be