Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe entertainmentact: Efteling brengt eekhoorn uit Fabula tot leven

29-09-2022, 22.56 uur

De Efteling introduceert een nieuwe entertainmentact in de herfstvakantie. Bij 4D-bioscoop Fabula kunnen passanten een bekend karakter voor het eerst in levenden lijve ontmoeten. Het gaat om Eekhoorn, één van de hoofdrolspelers uit de 4D-film.

Sinds eind december 2019 schittert Eekhoorn samen met Beer op het witte doek. Tijdens een bezoek aan Fabula kunnen toeschouwers zien hoe het diertje samen met Beer betoverd wordt door zandkabouter Klaas Vaak. In de film wordt niet gesproken, maar kennelijk heeft Eekhoorn wel een stem.

Het personage verschijnt vanaf zaterdag 15 oktober in de vorm van een handpop in het attractiepark. "Zij zal vertellen over haar avonturen met Beer en omdat ze zo nieuwsgierig is zal ze de gasten in de wachtrij ook allerlei vragen stellen", laat de Efteling weten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be