Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Floriade Expo

Geflopte Floriade Almere in laatste week toegankelijk voor 5 euro per persoon

26-09-2022, 23.14 uur

De Floriade doet nog een laatste poging om wat mensen richting Almere te trekken. In de allerlaatste openingsweek van de geflopte wereldtentoonstelling zijn tickets verkrijgbaar voor slechts 5 euro per persoon. Het tijdelijke themapark is nog geopend tot en met zondag 9 oktober.

Alle inwoners van Flevoland mogen van maandag 3 tot en met zaterdag 8 oktober naar binnen voor het actietarief. De goedkope entreebewijzen zijn zowel online te koop als aan de kassa. Bezoekers moeten met behulp van een brief of afschrift laten zien dat ze daadwerkelijk woonachtig zijn in de provincie.

Wie niet in Flevoland woont, kan op zaterdag 1 oktober alsnog voor 5 euro naar binnen. Onder de noemer Flower Power Party hanteert de Floriade het voordelige tarief voor alle bezoekers die in een fleurige outfit voor de ingang verschijnen. Ze krijgen dan de hele dag toegang.

Onenigheid
Na 9 oktober wordt de Floriade ontmanteld. Het afbreken van de paviljoens gaat naar verwachting tot half december duren. Daarna moet begonnen worden met de bouw van een woonwijk op het terrein. Tussen de gemeente en een projectontwikkelaar is echter onenigheid ontstaan, dus waarschijnlijk loopt het project vertraging op.

Meer Floriade Expo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be