Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-icoon Eddie de Clown heeft nu een eigen kerstornament

14-12-2022, 18.24 uur

Van Eddie de Clown, de mascotte van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland, bestaat nu ook een speciaal kerstornament. Een nieuwe kerstdecoratie oogt als het hoofd van de bekende horrorclown. Binnenkort wordt het bijzondere souvenirtje verkocht in Walibi.

De mondgeblazen en handgeschilderde Eddie de Clown-kersthanger bestaat uit een wit clownsgezicht met rode neus, vlijmscherpe tanden en het herkenbare rechtopstaande rood-groene haar. Het product zou in eerste instantie alleen verspreid worden onder een select groepje relaties en collega's.

Uiteindelijk is besloten om het Eddie-ornament toch in het pretpark aan te bieden. Bezoekers kunnen de hanger voor 19,95 euro mee naar huis nemen tijdens winteropenstelling Bright Nights, van 26 december tot en met 8 januari. De oplage is beperkt.

Niet aanwezig
Overigens laat de echte Eddie de Clown zich niet zien tijdens de feestdagen. Walibi Holland gaat dit jaar weliswaar voor het eerst open tijdens de kerstvakantie, maar de clown gaf onlangs aan daar niet bij aanwezig te zullen zijn. Hij keert in oktober 2023 weer terug.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be