Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Medewerker (55) verliest deel van zijn been bij ongeluk op de kermis

25-09-2022, 19.36 uurBeeld: josesnt1

Een 55-jarige kermismedewerker heeft een deel van zijn been verloren bij een gruwelijk ongeval. De man was een kapotte attractie aan het repareren op de kermis in de Spaanse gemeente La Aldehuela. Daarbij werd de attractie plotseling geactiveerd.

Het ongeluk vond vorige week donderdag plaats bij Star Disney; een treintje dat op hoge snelheid rondjes rijdt in een decor met nagemaakte tekenfilmfiguren. De man werd overreden door de trein. Volgens de autoriteiten was er sprake van hevige bloedingen toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen.

In het ziekenhuis moest één van de benen van het slachtoffer vanaf de knie geamputeerd worden. De attractie werd op last van de politie gesloten en verzegeld voor onderzoek. Inmiddels is Star Disney ontmanteld en weggehaald. De organisatie laat weten dat de attractie beschikte over de juiste vergunningen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be