Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany vraagt toeslag voor theatershow

23-09-2022, 14.13 uur

Bezoekers van het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany moeten bijbetalen als ze dit najaar een theatervoorstelling willen bekijken. Een nieuwe horrorshow in Studio 7 is alleen toegankelijk met een extra ticket. Het Duitse pretpark vraagt daar 4 tot 6 euro per persoon voor.

Het gaat om de productie Madhouse - Insanity Lives Here van het Nederlandse bedrijf Dark Thrills Entertainment, een variétéshow met horrorthema. Het verhaal speelt zich af in Black Hill Asylum, een psychiatrische inrichting waar dokter Hans Killmen zijn patiënten blootstelt aan wrede experimenten.

Op het podium staan verschillende gruwelijke acts, die volgens het park garant staan voor "spanning, rillingen en plezier". Het halloweenseizoen van Movie Park Germany start zaterdag. Betalen voor de spookhuizen is in het attractiepark al enkele jaren de norm, maar tot nu toe waren alle entertainmentacts vrij toegankelijk.

Hypnoseshow
Daar komt dit seizoen dus verandering in. Het tarief kan per dag verschillen, afhankelijk van de drukte. Twee andere shows zijn wel inbegrepen bij de entreeprijs: een hypnoseshow met Max Bering in de Warsteiner Saloon en een show met videoprojecties in themadeel The Hollywood Street Set.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be