Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Opnieuw problemen met constructie van Efteling-achtbaan Max & Moritz

22-09-2022, 16.33 uurBeeld: Niels Kooyman

Hoewel familieachtbaan Max & Moritz in de Efteling nog maar twee jaar oud is, wordt de attractie geteisterd door mankementen. Deze zomer moest de dubbele powered coaster al meermaals voor langere tijd gesloten worden. Ook deze week staat de achtbaan stil.

Er zijn problemen met de constructie, net als vorige maand. Sinds dinsdag kunnen bezoekers geen ritje maken. De afgelopen dagen zijn gebruikt voor inspecties, zodat de achtbaan binnenkort gerepareerd kan worden. Morgen gaat Max & Moritz weer open.

Het euvel is dan nog niet verholpen, maar de Efteling vindt het verantwoord om de attractie toch weer open te stellen. Daarover heeft men overlegd met de Duitse fabrikant Mack Rides. Op een later moment zal de coaster wederom voor langere tijd dicht moeten, zodat een reparatie kan plaatsvinden. De exacte data zijn nog niet bekend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be