Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland gaat personeelstekort te lijf met bonus van 250 euro

21-09-2022, 17.53 uur

Walibi Holland hoopt met behulp van een bonus aan voldoende medewerkers te komen tijdens het halloweenseizoen. Het pretpark kampt al het hele jaar met een personeelstekort. Er wordt daarom noodgedwongen een beroep gedaan op uitzendkrachten, met name in de horeca. Een bonusactie moet daar in oktober verandering in brengen.

Halloween is voor Walibi de belangrijkste en drukste periode van het jaar. "Om beschikbaarheid te verhogen en de inzet van uitzendkrachten te beperken, willen we graag werken met een bonus om veel beschikbaarheid te belonen", valt te lezen in een interne memo.

Alle seizoensmedewerkers die tussen zaterdag 8 en zondag 30 oktober twaalf dagen aan de slag gaan bij Walibi, ontvangen een nettobedrag van 250 euro extra. Personen onder de 18 jaar mogen vanwege de arbeidswet niet zo veel werken. Zij krijgen daarom een bonus van 175 euro bij zeven dagen werk.

Te laat
Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo tellen ziektedagen niet mee, net als dagen waarop een werknemer op eigen initiatief eerder vertrekt. "En als je te laat komt voor je dienst, dan telt die dienst ook niet mee", waarschuwt Walibi.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be