Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsa introduceert vip-plaatsen bij shows voor bezoekers met bank-app

21-09-2022, 23.01 uur

Bezoekers van de Plopsa-pretparken in België kunnen voortaan gebruikmaken van vip-plaatsen bij shows. Daarvoor hoeven ze niet bij te betalen: de speciale vip-pakken zijn bedoeld voor personen met een bank-app van KBC. Die is gratis te installeren.

De actie geldt in het Proximus Theater en bij de Kiosk op het Dorpsplein in Plopsaland De Panne, het Theater in Plopsa Indoor Hasselt en Podium Sequoia in Plopsa Coo. Daar staan regelmatig Studio 100-artiesten als Samson & Marie en K3 op het podium.

"Op vertoon van jouw KBC Mobile-app krijg je toegang tot de beste plaatsen", laat Plopsa weten. Er wordt gezorgd voor een rij of een vak voor KBC-gebruikers. Het aantal plaatsen is beperkt. Het is niet nodig om daadwerkelijk een KBC-rekening te hebben. Wie geen klant is, kan wel gewoon de geïnstalleerde app laten zien.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be