Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Goedkope Phantasialand-tickets voor komende winter: ruim 60 procent korting

21-09-2022, 11.52 uur

Phantasialand biedt sinds kort actietickets aan voor de winterperiode. In principe kost een entreebewijs voor het Duitse attractiepark komende winter 57 euro. Nu worden online toegangskaarten aangeboden met meer dan 60 procent korting. Een ticket kost dan nog maar 22 euro.

De voordelige entreekaarten zijn tot en met zondag 2 oktober verkrijgbaar via de officiële website van Phantasialand, voor specifieke data. Het gaat om nagenoeg alle doordeweekse dagen tussen maandag 21 november en donderdag 22 december.

Wintertraum, zoals het winterseizoen van het themapark in Brühl wordt genoemd, duurt van zaterdag 19 november tot en met zondag 29 januari. Het park is dan dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur, met uitzondering van 24 en 25 december en enkele maandagen en dinsdagen in januari.

Onderscheid
Phantasialand maakt voor de entreeprijs geen onderscheid tussen de zomer en de winter. Het park blijft tegenwoordig doorlopend geopend: van een sluiting in het najaar is geen sprake meer.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be