Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Vliegsimulator This is Holland krijgt Duits broertje: This is Germany

20-09-2022, 15.48 uur

Er komt een Duitse versie van This is Holland, de bekende vliegsimulator in Amsterdam. Op de Kurfürstendamm, een grote winkelboulevard in Berlijn, wordt gewerkt aan de Duitse variant This is Germany. Die moet in 2024 af zijn.

Initiatiefnemer is de Nederlandse investeerder City Leisure Group, een verzameling van meerdere bedrijven. "Als hoofdstad met een rijke geschiedenis fascineert Berlijn mensen van over de hele wereld", zegt directeur Magnús Magnússon. "Ik verheug me enorm op deze mega-attractie."

De trekpleister krijgt een oppervlakte van 2300 vierkante meter. Men hoopt 500.000 toeristen per jaar te trekken.

Taiwan
This is Holland is een flying theater met drie verdiepingen, gebouwd door Brogent Technologies uit Taiwan. Bezoekers zitten op een bewegende bank voor een gigantisch halfrond scherm, waardoor ze het gevoel krijgen dat ze over landschappen heen vliegen. De bestemming in Nederland werd ontwikkeld in samenwerking met de Leisure Expert Group.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be