Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mirabilandia

Weeralarm: Italiaans attractiepark blijft dicht

17-09-2022, 17.25 uurBeeld: @pyramiderouge

Noodweer in Italië zorgt ervoor dat een groot pretpark onverwachts gesloten blijft. Attractiepark Mirabilandia, gelegen bij Ravenna, ontvangt vandaag geen bezoekers. In het midden van Italië is sprake van overstromingen na onweer met zware regenval. Er werd een weeralarm afgekondigd voor de regio.

"Let op: zaterdag 17 september is het park dicht", waarschuwt Mirabilandia in een verklaring op social media en op de officiële website. "Naar aanleiding van het weeralarm van de autoriteiten in Emilia-Romagna en de uitzonderlijke weersomstandigheden in de streek Marche, hebben we uit voorzorg besloten dat de poorten van Mirabilandia niet opengaan."

Het is de bedoeling dat het park op zondag 18 september weer operationeel is. Entreekaarten gekocht voor 17 september kunnen nog tot en met 6 november gebruikt worden op een openingsdag naar keuze, zonder extra kosten. Of het noodweer in het park voor schade heeft gezorgd, heeft Mirabilandia nog niet bekendgemaakt.

Waterachtbaan
Mirabilandia is onderdeel van parkengroep Parques Reunidos, net als bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Er staan acht achtbanen, waaronder een 50 meter hoge waterachtbaan, een 1200 meter lange inverted coaster, een lanceerachtbaan met een topsnelheid van 110 kilometer per uur en motorachtbaan met een Ducati-thema.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Mirabilandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be