Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stelt abonnees gerust: mails over mislukte incasso zijn echt

16-09-2022, 18.58 uurBeeld: PromenadeFotos

Heel wat abonnementhouders van de Efteling hebben deze week een opvallende mail ontvangen. Daarin staat dat de maandelijkse abonnementskosten niet afgeschreven konden worden door een technische storing. De abonnees krijgen het verzoek om het abonnementsgeld handmatig over te maken.

Veel abonnementhouders denken dat het gaat om een nepmail van internetoplichters, maar dat is niet het geval. Er was daadwerkelijk een storing, zo laat de Efteling weten. "Door een technische storing is een deel van de incasso's mislukt. Dit kunnen we helaas niet opnieuw aanvragen. De verzonden e-mail is echt en de link is betrouwbaar."

Wie de mail heeft gekregen, kan via de link zelf eenmalig geld overmaken. "Heb je geen mail gehad? Dan hoef je ook niets te doen", vult de Efteling aan. "Komende maand worden de incasso's weer automatisch door ons uitgevoerd. Het gaat enkel om de vermelde incasso's in de mail die je gisteren of vandaag ontvangen hebt."

100.000
Het is niet duidelijk bij hoeveel personen het probleem zich heeft voortgedaan. Efteling-abonnees kunnen zelf kiezen of ze per maand betalen - via automatisch incasso - of het jaarbedrag in één keer neertellen. Onlangs werd de 100.000e abonnementhouder verwelkomd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be