Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: populair Tina Festival na drie jaar terug in Duinrell

20-09-2022, 10.29 uur

Het Tina Festival in Duinrell heeft afgelopen weekend duizenden bezoekers op de been gebracht. Na drie jaar afwezigheid vanwege de coronacrisis kregen meisjes op zaterdag 17 en zondag 18 september weer de kans om samen te kijken naar optredens van een groot aantal artiesten en influencers. Het evenement heeft in de tussentijd niet aan populariteit ingeboet: ondanks het slechte weer werd het ouderwets druk.

Duinrell had gezorgd voor twee podia, aangevuld met games, workshops, signeersessies, foodtrucks en kraampjes met hebbedingen. Bovendien was er een speciale TikTok-studio waar het Duinrell-team, onder leiding van presentator Eduard 'Ed' Verbaarschot, het hele weekend een livestream verzorgde.

Het grootste podium stond op het weide tussen glijbaan Niagara Superroetsj en de Botsauto's. Bij zweefmolen Aqua Swing was een tweede podium neergezet. Een greep uit de aanwezige bekende namen: Bankzitters, De Bellinga's, Mylène & Rosanne, Djamila, Fource, T-Square, Gioia Parijs, Stefania Liberakakis, Bo 'Bokado' Beljaars, Esmee Joanna, Rutger Vink, Thomas van Grinsven, Giovanni Latooy en Jade Anna van Vliet.

Awards
Op zaterdag eindigde het programma met de uitreiking van de Tina Awards 2022. Daarbij vielen Duncan Tromp, Bankzitters, Jade Anna, Gioia Parijs, Antoon en Maxime Albertazzi in de prijzen. De Eindmusical werd uitgeroepen tot beste tv-serie, De Magische Halsband kreeg het predikaat boek van het jaar. Zondag sloot Stuk het festival af.

Vooraf waarschuwde de gemeente Wassenaar inwoners al voor verkeershinder door grote drukte in de omgeving van het pretpark. De vorige editie van het populaire evenement vond plaats in 2019.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be