Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verplaatst ingang Fabula vanwege werkzaamheden rond Spookslot

17-09-2022, 23.16 uurBeeld: @eftel_straat

De Efteling heeft 4D-bioscoop Fabula vandaag heropend na een sluiting van bijna twee weken. Het filmtheater was sinds begin deze maand niet toegankelijk in verband met groot onderhoud. Bij de ingang van de attractie wordt nog steeds gewerkt.

Normaal gesproken betreden bezoekers de wachtrij via het plein voor het Spookslot. Dat gedeelte is momenteel afgesloten vanwege werkzaamheden aan de ondergrondse infrastructuur. Om die reden werd de entree van Fabula verplaatst richting het restaurant bij de uitgang van de attractie.

Daar loopt een wandelpad naar buiten, dat uiteindelijk wordt samengevoegd met de reguliere buitenwachtrij. Klapborden maken melding van de tijdelijke wijziging. Over een tijdje wordt het Spookslot zelf gesloopt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be