Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Dit is het Walibierfest in Walibi Holland: congrescentrum omgebouwd tot feestzaal

17-09-2022, 10.50 uur

Walibi Holland heeft vrijdag een nieuw evenement gelanceerd: het Walibierfest. De feestavonden, geïnspireerd op het beroemde Duitse Oktoberfest, worden niet gehouden in het attractiepark zelf: men wijkt uit naar het BizNiz Center. Een ruimte in het congrescentrum is voor de gelegenheid omgebouwd tot feestzaaltje.

Er zijn lampen opgehangen en er werd een podium neergezet. Enkele decoraties, zoals beelden van ijsberen en pretzels aan het plafond, moeten de après-ski-sfeer oproepen. In totaal zijn er vier avonden met artiesten.

Vanwege de tegenvallende ticketverkoop besloot het pretpark vorige week om reguliere bezoekers op de eerste avond te weren en alleen Walibi-medewerkers uit te nodigen. Op die manier kregen zij vrijdag onverwachts een extra personeelsfeest voorgeschoteld. Wie al entreebewijzen had gekocht, kwam bedrogen uit.

Voorverkooptarief
Hoewel kaartjes voor werknemers gratis waren, werd het niet erg druk. Vanavond staat het Walibierfest voor het eerst op het programma voor mensen die wel betaald hebben. De Lawineboys en Het Feestteam treden op. Walibi sprak eerder over een tijdelijk voorverkooptarief van 39 euro per ticket, maar die prijs wordt op de dag van het evenement nog altijd gehanteerd.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be