Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Duits Plopsa-pretpark presenteert nieuw spookhuis Schnitzelhaus

07-10-2022, 16.45 uur

Het Duitse pretpark Holiday Park, onderdeel van de Plopsa Group, heeft een voormalig restaurant omgetoverd tot spookhuis. In het zogenoemde Schnitzelhaus worden bezoekers tijdens de halloweenperiode geconfronteerd met onheilspellende figuren die allerlei walgelijke gerechten voorschotelen.

Tien acteurs jagen gasten de stuipen op het lijf. Wie het haunted house betreedt, wordt geconfronteerd met afgesneden lichaamsdelen, plassen bloed en angstaanjagende slagers. "Geluid, licht en special effects dompelen de bezoekers onder in een ware nachtmerrie", laat Holiday Park weten.

Naast Schnitzelhaus presenteert het park dit najaar de walkthrough Camp Sonnenschein, de spookhuizen Freak Circus, Titty Twister en The Tunnel en de scare zone Zombie Factory, met een nieuwe vuurshow. Daarnaast is er een parade, wordt er vuurwerk afgeschoten en treden er dj's op.

Dinoween
De zogenoemde Halloween Fright Nights vinden plaats op zaterdag 1, zaterdag 8, zaterdag 15, zaterdag 22, zaterdag 29 en maandag 31 oktober. Alle horrorbelevingen zitten inbegrepen bij de reguliere entreeprijs. Voor gezinnen met kinderen is er de hele maand oktober het familievriendelijke evenement Dinoween, met extra dino-entertainment.

Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be