Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult ontwerp van Frozen-kamer in Disneyland Hotel

11-09-2022, 22.05 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen vanaf 2024 overnachten in de sfeer van de beroemde animatiefilm Frozen. Het Disneyland Hotel, dat de entree vormt van het Disneyland Park, krijgt Frozen-themasuites. Tijdens Disney-beurs D23 in Californië werd vandaag een ontwerp onthuld.

Het Disneyland Hotel is al sinds het voorjaar van 2020 dicht; in eerste instantie in verband met de coronacrisis en later vanwege een enorme transformatie. Alle ruimtes zijn opnieuw ontwerpen. Daarbij komt het Victoriaanse complex in het teken te staan van de Disney-prinsen en -prinsessen. In maart vorig jaar verscheen een eerste tekening.

Het vijfsterrenhotel heropent in 2024 als "het ultieme onderkomen voor Disney-royals in Europa", met kamers en suites die in het teken staan van klassiekers als Tangled, Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella. Ook Frozen krijgt dus een plekje.

Schilderij
Wie straks blijft slapen in een Frozen-suite, waant zich in het fictieve koninkrijk Arendelle. Hotelgasten worden omringd door ijskristallen en houten decoraties. Verder is op het gepubliceerde ontwerp een schilderij zichtbaar met een scène uit de eerste Frozen-film.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be