Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris werkt aan nieuwe Pixar-theatershow

11-09-2022, 22.35 uur

In Disneyland Paris staat volgend jaar een gloednieuwe Pixar-theatershow op de planken. Bezoekers kunnen in het Studio Theater van het Walt Disney Studios Park kijken naar de voorstelling Pixar: We Belong Together, met personages en muziek uit bekende Pixar-films. Op een eerste ontwerp is een scène uit Monsters, Inc. zichtbaar.

De toevoeging wordt gepresenteerd als de grootse afsluiter van de dertigste verjaardag van Disneyland Paris. Eigenlijk zouden de festiviteiten in het voorjaar van 2023 eindigen. Vandaag werd duidelijk dat de viering van het jubileum is verlengd tot eind september 2023.

Pixar: We Belong Together gaat in de zomer van 2023 in première. "Toeschouwers maken een emotionele reis met veel van hun geliefde Pixar-vrienden", laat Disney weten. "De nieuwe show, die in het teken staat van vriendschap en familie, combineert spectaculaire theatertechniek met een hypermodern video- en lichtontwerp."

CinéMagique
Het Studio Theater staat in themagebied Production Courtyard, tussen Studio 1 en Studio D. In een ver verleden was hier de voorstelling CinéMagique te zien. De afgelopen jaren werd het theater gebruikt voor meet-and-greets, filmvertoningen en de inmiddels verdwenen stuntshow Marvel: Super Heroes United.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be