Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Dino Discovery in Duinrell: bezoekers kunnen fossielen opgraven

10-10-2022, 21.10 uur

Duinrell staat dit najaar in het teken van dino-evenement Dino Discovery. Tot en met zondag zondag 6 november wordt het Wassenaarse attractiepark bewoond door 22 verschillende dinosaurussen, als een alternatief voor Halloween. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zelf op zoek kunnen gaan naar fossielen.

Op een grasveld naast de Kikkerachtbaan staat een tent met enkele houten bakken eronder. Met behulp van borstels is het mogelijk om in het zand fossielen bloot te leggen, als ware het een opgraving. Verder zorgt Duinrell voor een speurtocht langs de prehistorische reuzen.

Speciaal voor vakantiegasten is er op sommige dagen 's avonds een buitenbios met dinofilms. Daarnaast kunnen kinderen onder begeleiding van een medewerker op Dino Expeditie. Het exacte programma wordt per week bekendgemaakt via de web-app op info.duinrell.nl. Daar is ook een overzicht te vinden van alle aanwezige dino's.

Oog in oog
Voor Dino Discovery hoeven geen aparte tickets aangeschaft te worden. Duinrell is niet het enige Nederlandse park waar dit jaar wordt gekozen voor dinosaurussen in plaats van Halloween: ook in AquaZoo Leeuwarden en ZooParc Overloon staan bezoekers deze herfst oog in oog met dino's.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be