Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris neemt afscheid van Italiaans ijssalon

24-09-2022, 12.59 uurBeeld: @Disneylandpbp, @DisneyGazetteFr, @Cave0fWonders

Een ijssalon in Disneyland Paris is permanent gesloten. Fantasia Gelati, gelegen in parkdeel Fantasyland, wordt momenteel verbouwd. De locatie zal in de toekomst onderdeel worden van het aangrenzende restaurant Pizzeria Bella Notte, blijkt uit een bouwaanvraag.

Disney heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de verandering. Wel staan er al een tijdje bouwschuttingen rond het horecapunt. Inmiddels zijn er ook steigers met witte zeilen verschenen.

Fantasia Gelati bevindt zich in het Italiaanse gedeelte van Fantasyland, schuin tegenover It's a Small World. Die attractie is al sinds eind vorig jaar dicht voor een renovatie. Pizzeria Bella Notte kampt volgens Disney met te weinig zitplaatsen. Dat probleem wordt op deze manier opgelost.

Spaghetti
Het assortiment van Fantasia Gelati bestond uit ijs in verschillende smaken, met extra's als slagroom, gekleurde balletjes en stukjes Oreo of Smarties. Daarnaast werden er warme en koude dranken geserveerd. Bij Bella Notte staat lasagna, pizza, spaghetti en pasta op het menu.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be