Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitant looft 10.000 euro uit voor gouden tip over brandstichting

11-09-2022, 15.08 uur

Een attractie op een kermis Noordrijn-Westfalen is beschadigd geraakt door een brand. In stad Lünen brak vannacht brand uit bij de Break Dancer van exploitant Schneider. Volgens de eigenaar was er sprake van brandstichting. Hij looft 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de daders.

Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met de plaatselijke politie. Op social media verschenen foto's en een video van zwartgeblakerde en kapotte onderdelen. Onder andere enkele gondels en een oplegger raakten beschadigd.

De Lünsche Mess, zoals de kermis in Lünen wordt genoemd, startte op donderdag 8 september. Het evenement eindigt vandaag. De Break Dancer, die in 1985 gebouwd werd door fabrikant Huss, kan uiteraard niet meer open. Er moeten kostbare herstelwerkzaamheden plaatsvinden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be