Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland sluit Anubis The Ride voor schilderwerk

12-09-2022, 23.58 uurBeeld: Plopsa Magic

Lanceerachtbaan Anubis The Ride in Plopsaland De Panne is tijdelijk gesloten. Het Vlaamse attractiepark voert schilderwerk uit bij de rollercoaster. Op dit moment staat de attractie op de onderhoudskalender tot en met zondag 9 oktober.

De exacte einddatum van de werkzaamheden staat echter nog niet vast, omdat de voortgang afhankelijk is van de weersomstandigheden. Fansite Plopsa Magic publiceerde foto's van de onderhoudsklus. Daarop is te zien dat een deel van het hekwerk rond de baan werd verwijderd. Het plein voor het stationsgebouw is afgesloten.

Plopsaland De Panne is sinds kort het hele jaar geopend: ook in het voor- en naseizoen zijn bezoekers welkom, op woensdagen, in de weekenden en tijdens vakanties. Daardoor moeten opknapbeurten tegenwoordig meer gespreid worden. Concurrenten als Walibi Belgium en Bobbejaanland kunnen daar de winter voor gebruiken.

Studio 100
Anubis The Ride opende dertien jaar geleden. De 34 meter hoge achtbaan staat in het teken van Studio 100-serie Het Huis Anubis. Treinen bereiken in een paar seconden tijd een topsnelheid van 90 kilometer per uur.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be