Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sandcastle Waterpark

Pretparkgroep Merlin neemt grootste overdekte waterpark van Groot-Brittannië over

11-09-2022, 11.24 uur

De bekende pretparkgroep Merlin Entertainment gaat het grootste overdekte waterpark van Groot-Brittannië uitbaten. Sandcastle Waterpark, gelegen in Blackpool, is voortaan onderdeel van het Merlin-portfolio. De firma opereerde al een groot aantal toeristische attracties in de kustplaats.

Sandcastle Waterpark, geopend in 1986, bestaat uit bijna twintig verschillende glijbanen en waterattracties. De gemeente Blackpool heeft Merlin voor de komende twee jaar aangesteld als de exploitant van het tropische zwemparadijs. Het waterpark blijft wel eigendom van de overheid.

"We scharen ons achter de ambitie van Blackpool op de nummer één familiebadplaats van het Verenigd Koninkrijk te zijn", reageert Merlin-regiodirectrice Kate Shane. "Deze samenwerking is een nieuwe stap voorwaarts in het realiseren van deze visie."

Dungeon
Merlin Entertainments was in Blackpool al de firma achter wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, aquarium Sea Life, kinderbeleving Peter Rabbit: Explore and Play, horrorattractie The Blackpool Tower Dungeon en uitkijktoren The Blackpool Tower, inclusief een danszaal, een theaterzaal en een congreszaal.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be