Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland verkoopt wielen van The Ride to Happiness: 250 euro per stuk

10-09-2022, 14.04 uur

Oude wielen van de populaire spinning coaster in Plopsaland De Panne worden nu te koop aangeboden. Pretparkfans kunnen een origineel wiel aanschaffen van The Ride to Happiness by Tomorrowland. Vanwege de zeer beperkte voorraad - er zijn slechts enkele exemplaren verkrijgbaar - hangt er wel een flink prijskaartje aan.

Eén achtbaanwiel kost 250 euro. De vorig jaar geopende rollercoaster komt uit de fabriek van de Duitse firma Mack Rides. Tijdens een ritje worden passagiers twee keer gelanceerd met een topsnelheid van 90 kilometer per uur, terwijl de karretjes draaien. Ook gaan ze vijf keer over de kop.

Wie interesse heeft in een wiel, kan zolang de voorraad strekt terecht in de Tomorrowland-winkel bij de uitgang van de attractie. Daar treffen bezoekers ook nieuwe truien aan met een beeltenis van de steampunkrobot uit het station van de achtbaan, voor 84,99 euro per stuk.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be