Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Grote pretparkbeurs in Londen gaat door ondanks overlijden koningin Elizabeth

09-09-2022, 14.03 uur

Ondanks het overlijden van de Britse koningin Elizabeth gaat een grote pretparkbeurs in Londen volgende week door. De IAAPA Expo Europe zal van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 september plaatsvinden in conferentiecentrum ExCeL London. Honderden bedrijven uit de attractiewereld presenteren daar hun laatste ontwikkelingen.

De IAAPA Expo wordt steevast bezocht door duizenden professionals uit de branche. Zij kunnen volgende week gewoon terecht in Engeland, zo heeft de organisatie bekendgemaakt. "We zijn diep bedroefd door het overlijden van koningin Elizabeth II", valt te lezen in een verklaring. "Ons medeleven gaat uit naar de koninklijke familie en de burgers van het Verenigd Koninkrijk in deze tijd van nationale rouw."

Om hare majesteit te eren, worden de vlaggen bij het congrescentrum halfstok gehangen. In het gebouw komt een condoleanceregister te liggen. Verder heeft men in overleg met de locatie besloten dat alle activiteiten rond de IAAPA Expo doorgang kunnen vinden.

Staatsbegrafenis
Het protocol schrijft voor dat de staatsbegrafenis van koningin Elizabeth binnen tien dagen na haar overlijden volgt, op een dag van nationale rouw. De begrafenisdienst vindt plaats in Westminster Abbey, een Londense kerk op ongeveer 10 kilometer van de pretparkbeurs.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be