Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Attractie Walibi Holland weken gesloten door kapot onderdeel

05-10-2013, 09.12 uur

Walibi Holland wacht op een onderdeel om de kapotte thrillride Tomahawk weer aan de praat te krijgen. De frisbee staat al een paar weken stil omdat een essentieel element van de attractie het plotsklaps begeven heeft.

Een vervangend onderdeel is tot op de dag van vandaag niet binnen. Vooralsnog ziet het ernaar uit dat het pretpark het loeidrukke Halloween-seizoen ingaat zonder de draaiende schommel. Walibi streeft er wel naar om The Tomahawk dit najaar nog operationeel te krijgen.

Het defecte aparaat heeft vaker last van technische problemen. Onder medewerkers staat de molen bekend als een labiel probleemkind dat voortdurend aandacht nodig heeft. In het bijbehorende handboek voor personeel wordt niet voor niets uitgebreid gesproken over allerlei vreemde storingen die zich regelmatig uit het niets voordoen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be