Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland maakt programma Halloween Nights 2022 bekend: succesnummers keren terug

06-09-2022, 15.10 uur

Toverland onthult wat bezoekers dit jaar te wachten staat tijdens de huiveringwekkende Halloween Nights in oktober en november. Het Limburgse attractiepark presenteert komend najaar drie spookhuizen, twee walkthroughs en vijf scare zones, net als in 2021. Alle succesnummers van de vorige editie keren terug.

Dat zijn de spookhuizen Maison de la Magie, Fear the Woods en The Dollhouse, de walkthrough The Witches Forest, de scare zones Shadows of the Sea, Morgana's Frozen Knights, DesTroy, Cirque en Fiesta de los Muertos. In Cirque is vanaf het tweede halloweenweekend weer een funhouse aanwezig.

Waar vorig jaar nog het labyrint 20 Years of Fear te vinden was, kunnen waaghalzen nu een nieuwe versie ontdekken van de walkthrough Trapped. Het doolhof was in 2019 en 2020 ook al onderdeel van het halloweenaanbod. Dit keer gaat het verhaal over het produceren van het ongediertebestrijdingsmiddel Rat Away, waarbij iets gruwelijks is misgegaan. Een kaartje kost 5 euro.

Fear Pass
Voor Fear the Woods, The Dollhouse en The Witches Forest moet eveneens 5 euro betaald worden, de toegangsprijs van Maison de la Magie bedraagt 7,50 euro. Een Fear Pass, inclusief één keer toegang tot alle belevingen, een festivalbandje en dinerbuffet Trick or Eat, kost 62,50 euro.

Voor Trick or Eat werkt Toverland dit jaar samen met een nieuwe partij. Er wordt gewerkt met tijdvakken van tachtig minuten tussen 15.30 en 19.30 uur. Zonder Fear Pass kost het buffet 37,50 euro voor personen vanaf 12 jaar. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar moet 22,50 euro betaald worden, voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar is men 12 euro kwijt.

Parade
De Halloween Nights starten om 18.30 uur met een parade en een openingsshow. Om 22.45 is er ter afsluiting een muzikaal vuurwerkspektakel, gevolgd door een fotomoment met de scare actors. Er zijn halloweenavonden op 8 en 15 oktober, van 22 tot en met 24 oktober, van 26 tot en met 31 oktober en op 5 november.

Voor families vinden overdag de Halloween Days plaats op 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober, 22 tot en met 31 oktober en 5 en 6 november. De belangrijkste terugkerende onderdelen zijn de Pumpkin Farm, het Magische Pompoendoolhof, kindershow Toos & Morrel Gaan Griezelen en kinderspookhuis Dr. Fool's Mansion. Helemaal nieuw is familievoorstelling Bodega Mágica in entreegebied Port Laguna, de vervanger van Bertus & Jaapie. Het verhaal gaat over een kluis waar toverstokken met minder goede magie in worden opgeslagen.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be