Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Authentieke achtbaanwielen verkrijgbaar in Avonturenpark Hellendoorn

06-09-2022, 17.01 uur

Pretparkfans opgelet: Avonturenpark Hellendoorn verkoopt weer achtbaanwielen. Liefhebbers kunnen in de souvenirwinkel van het Overijsselse pretpark authentieke wielen van de overdekte rollercoaster Rioolrat aanschaffen en mee naar huis nemen.

De bijzondere souvenirs zijn voorzien van een echtheidscertificaat. Daarop staan de handtekeningen van technisch manager Leroy Wijering en algemeen directeur Tim Golstein. De prijs per wiel varieert van 59,95 tot 129,95 euro, afhankelijk van de grootte.

"De voorraad is beperkt, dus op is op", waarschuwt een woordvoerder. Twee jaar geleden verkocht het park al wielen van de Tornado, de voorloper van achtbaan Balagos. Die waren binnen een mum van tijd uitverkocht.

Watervallen
Rioolrat is een familieachtbaan in het donker van fabrikant Vekoma, geopend in 1996. De binnenwachtrij en het station zijn vormgegeven als een duister riool met gangetjes en watervallen. Van 1991 tot en met 1995 had Avonturenpark Hellendoorn ook al een achtbaan met dezelfde naam. Die is destijds verkocht aan een Duits park.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be