Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland bedreigt twitteraar

25-09-2013, 21.10 uur

Walibi Holland is woest op een onschuldige tiener. Het pretpark heeft het aan de stok met een jongetje dat zich op Twitter voordoet als Halloween-mascotte Eddie de Clown.

De doodsbenauwde knul heeft tot vrijdagmiddag de tijd om zijn nepaccount @ClownEddie te verwijderen, anders neemt Walibi keiharde maatregelen. En dat is voor de verandering eens geen lollige reclame voor Halloween, maar de bittere waarheid.

"Als je het account niet verwijderd voor vrijdag 16:00 uur, zullen we verdere stappen ondernemen", dreigt dyslectische marketingstagiair Jeroen Aalbers. "Het is verboden om je voor te doen als Eddie de Clown, omdat je hiermee tegen onze auteursrechten in gaat. Daarnaast mag je geen foto's van Walibi Holland gebruiken."

De jongen is zich vanzelfsprekend rot geschrokken van de dreigmail. Vooral omdat Walibi Holland hem eerder meermaals toestemming gaf om het account in de lucht te houden. Vorig jaar leverde de communicatieafdeling zelfs speciale afbeeldingen aan die de fan op Twitter kon gebruiken.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be