Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoeker Disneyland Paris opgepakt vanwege masturberen in het park

04-09-2022, 17.42 uur

De Franse politie heeft een 21-jarige man opgepakt die zichzelf aan het bevredigen was in Disneyland Paris. Hij werd zaterdag rond 19.00 uur betrapt in de buurt van een drukke attractie, met zijn hand in zijn broek. Ondertussen keek hij een video met schaarsgeklede vrouwen op zijn telefoon.

Een gechoqueerde familie waarschuwde Disney-medewerkers. Die belden de politie. Agenten hebben de masturberende man meegenomen naar het politiebureau, meldt dagblad Le Parisien. De moeder van het gezin heeft aangifte gedaan.

De brutale twintiger riskeert een gevangenisstraf of een geldboete. Daarbij is het volgens de Franse wet irrelevant dat het geslachtsdeel in de broek bleef zitten. "Zelfs bij afwezigheid van blootstelling van een naakt deel van het lichaam is sprake van een seksuele overtreding als een expliciet seksuele handeling plaatsvindt in het zicht van anderen, op een openbare plek", zo schrijft het wetboek voor.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be