Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium maakt vip-abonnement 100 euro duurder

05-09-2022, 23.38 uur

De prijzen van abonnementen op Walibi Belgium worden fors verhoogd. Voor een vip-pas voor seizoen 2023, de zogenoemde Platinum Pass, gaan bezoekers 399 euro betalen. Dat was tot nu toe 299 euro, 100 euro minder. Het betreft een stijging van 33 procent. Ook de andere abonnementsvormen worden duurder.

Zo kost een reguliere Walibi-pas volgend jaar geen 85 euro meer, maar 105 euro. Voor een Red & Blue Pass, goed voor toegang tot zowel Walibi Belgium als zwemparadijs Aqualibi, vraagt het pretpark voortaan 160 in plaats van 130 euro.

Verder zijn er nog de Silver Pass en Gold Pass, inclusief vier voorrangstickets voor vier attracties per bezoek. De prijs van een Silver Pass voor alleen het attractiepark stijgt van 184 naar 220 euro, een Gold Pass van 229 euro - inclusief Aqualibi - gaat voortaan voor 275 euro over de toonbank.

Parkeren
Parkeren zit alleen inbegrepen bij een Platinum Pass van 399 euro. Andere abonnementhouders zijn daar 10 euro per bezoek aan kwijt. Verder mogen Platinum-abonnees onbeperkt voordringen bij attracties met een Speedy-ingang en krijgen ze gratis toegang tot de spookhuizen tijdens de halloweenperiode.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be