Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium: 12-jarige jongen afgevoerd na trap in zijn rug

06-09-2022, 22.30 uur

Voor een 12-jarige jongen is een bezoek aan Walibi Belgium deze zomer geëindigd in een nachtmerrie. De knul was aan het wachten voor de mijntrein Calamity Mine toen een onbekende bezoeker hem plotseling in zijn rug trapte. Daardoor viel hij over een balustrade heen, met een hersenschudding en rugpijn tot gevolg.

De jongen was op een hek gaan staan. Hij leunde voorover om te zien waar zijn gezelschap zich bevond. Toen volgde de pijnlijke trap. Het slachtoffer moest per ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij had op dat moment moeite met ademhalen.

Het incident vond al plaats op zaterdag 30 juli. Afgelopen weekend berichtte de Waalse krant La Capitale erover. De beveiliging werd gebeld, maar de dader wist te ontkomen. Er hangen geen beveiligingscamera's op de bewuste plek in de rij.

Vrijkaarten
De moeder van de jongen deed aangifte. Volgens haar heeft de politie later een man van in de vijftig uit Rotterdam aangehouden. Hij ontkent echter iets met de zaak te maken te hebben. Een woordvoerster van Walibi gaat niet inhoudelijk op de gebeurtenis in. Ze laat wel weten dat de beveiliging bij elk incident ingrijpt als daar een mogelijkheid toe is. Het gezin kreeg twee vrijkaarten.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be