Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Nederlandse vlogger verbaasd over wespenplaag in Phantasialand: 'Dit heb ik nog nooit gezien'

02-09-2022, 20.26 uurBeeld: Don

Een bekende Nederlandse vlogger is tijdens een dagje in Phantasialand geconfronteerd met een enorme wespenplaag. Bij slush-apparaten met ijsdrank hadden zich ontelbaar veel wespen verzameld. "Dit heb ik nog nooit gezien", luidde de reactie van videomaker Don de Jong, die ruim één miljoen YouTube-abonnees heeft.

"Kijk dan, dit is gewoon een wespeninvasie", roept De Jong in een videoverslag van zijn dagje uit in het Duitse attractiepark. "Ze vliegen me om de oren maat. Het zit helemaal vol."

De youtuber zegt bewondering te hebben voor medewerkers die ondanks de enorme hoeveelheid wespen gewoon hun werk blijven doen. "Wat zal dat personeel gestoken worden hier. Respect voor Duits personeel met al die wespen in deze hitte."

Beschermd
De Phantasialand-vlog is in een dag tijd al zo'n 150.000 keer bekeken. Europese pretparken hebben deze zomer een stuk meer last van wespen door de zachte winter en het warme voorjaar. In Duitsland zijn wespen beschermd: ze mogen niet zomaar verdelgd worden.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be