Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo zet volledige Safari Musical op YouTube

31-08-2022, 21.31 uur

De theatervoorstelling die deze zomer te zien was in dierentuin Burgers' Zoo, is online terug te kijken. Afgelopen weekend werd Zoë & Silos - De Safari Musical voor het laatst opgevoerd in het Arnhemse dierenpark. Wie de productie gemist heeft of de show nog eens wil bekijken, kan nu terecht op YouTube.

Daar is een volledige registratie van de 26 minuten durende musical gepubliceerd. Zoë & Silos vormen al jaren een kinderduo in Burgers' Zoo. Eerder stonden Deep Ocean Monsters (2016), De Mangrove Musical (2017), De Desert Musical (2018) en De Bush Musical (2019) op de planken in het Auditorium van het Safari Meeting Centre.

In 2020 en 2021 waren er geen shows door de coronacrisis. De acteurs die de rollen jarenlang vertolkten, hebben het stokje in de tussentijd overgedragen aan twee opvolgers. Voor de musicalproducties slaat Burgers' Zoo de handen ineen met Van Hoorne Entertainment.

Betweterige zebra
De Safari Musical speelt zich af op de Oost-Afrikaanse savanne, waar Silos het nachtgedrag van dieren bij volle maan bestudeert. Het tweetal komt vervolgens oog in oog te staan met een betweterige zebra, een gevoelige giraf en een norse neushoorn. De liedjes uit de voorstelling zijn te beluisteren op streamingplatforms als Spotify en Apple Music.Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be