Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Skyline Park

Duits pretpark presenteert lichtfestival in september en oktober

11-09-2022, 11.56 uur

Het Zuid-Duitse pretpark Skyline Park is dit najaar ook in het donker te ontdekken. In september en oktober vindt in het attractiepark in deelstaat Beieren voor het eerst een groot lichtfestival plaats: Skyline Park Leuchten. Bezoekers kunnen een wandeling maken langs lichteffecten en lichtsculpturen.

Men belooft "een magische, fascinerende lichtwereld die creativiteit de vrije loop laat". Op de achtergrond klinken geluidseffecten. Er is ook een projectie op een watergordijn. Daarnaast zorgt het park voor een verlichte dansvloer.

Een handjevol attracties blijft geopend, waaronder het reuzenrad, zweefmolen Allgäuflieger, zweefmolen Wellenflieger en thrillride High Fly. Verder zijn er meerdere eetgelegenheden toegankelijk. Zusterpark Eifelpark Gondorf in Rijnland-Palts dient als voorbeeld. Daar wordt al langer een vergelijkbaar evenement gehouden onder de noemer Eifelpark Leuchten.

Dagkaart
Skyline Park Leuchten vindt plaats op 23 avonden tot en met zondag 9 oktober, steeds van 19.00 tot 22.00 uur. Losse tickets kosten 16,50 euro. Wie overdag al aanwezig was met een dagkaart, mag 's avonds blijven.Meer Skyline Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be