Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Medewerker Walibi Holland steekt middelvinger op en pronkt met salaris: 'Bijna niks doen'

31-08-2022, 15.20 uurBeeld: @w0nderrkid

In een merkwaardige TikTok-video steekt een medewerker van Walibi Holland midden in het park zijn middelvinger op. Ook schept hij op over zijn salaris, waar hij naar eigen zeggen "bijna niks" voor hoeft te doen. De beelden zijn in twee dagen tijd meer dan 435.000 keer bekeken. Ze leverden ruim 52.000 likes op.

Het personeelslid, goed voor zo'n 50.000 TikTok-volgers, noemt zichzelf Dreamchaser. In het korte filmpje draagt hij een zwarte Walibi-polo met een Walibi-naamkaartje. De werknemer wandelt al filmend tussen de parkbezoekers op het pad tussen achtbaan Xpress: Platform 13 en zweefmolen Super Swing.

"Walibi 18,50 per uur werken en bijna niks doen", staat in beeld. Op de achtergrond klinkt het rapnummer van The One van Yssi SB en Jordan Knows, met de tekst "Ik vind je sexy, maar niet tegen je broer zeggen".

Personeelstekort
Walibi Holland kampt al het hele seizoen met een personeelstekort. Eigen medewerkers van het attractiepark krijgen betaald volgens de horeca-cao. Daarbij bedraagt het uurloon voor personen van 21 jaar of ouder in principe 10,67 euro. Voor uitzendkrachten gelden andere tarieven.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be