Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verwijdert wachtrij voor ingang van Marvel Avengers Campus

31-08-2022, 23.05 uurBeeld: @DLPReport

Bezoekers van Disneyland Paris hoeven niet meer in de rij te staan als ze het nieuwe themadeel Marvel Avengers Campus willen betreden. De wachtrij die voor de ingang van het gebied was aangelegd, is vandaag verwijderd.

Disneyland Paris had gerekend op enorme drukte bij de opening van Avengers Campus. Vanwege de beperkte capaciteit van het gebied werd de toegang afgesloten als het maximale aantal bezoekers gehaald was. Wie naar binnen wilde, moest vervolgens aansluiten in een rij.

Daarvoor waren op het plein voor het Studio Theater dranghekken neergezet. Men zorgde voor extra entertainment in de vorm van Disney-figuren en een groot scherm met een Marvel-quiz. De afgelopen weken werd de wachtrij bijna niet meer gebruikt, omdat de maximumcapaciteit zelden bereikt werd. Nu zijn alle hekken weggehaald.

Spider-Man
Avengers Campus opende voor publiek op woensdag 20 juli, nu zes weken geleden. Het gebied bestaat uit lanceerachtbaan Avengers Assemble: Flight Force, interactieve darkride Spider-Man W.E.B. Adventure, een meet-and-greet-centrum, drie restaurants, twee souvenirwinkels en enkele foodtrucks.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be