Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany wijzigt voorwaarden van abonnementen

26-09-2022, 22.37 uur

Movie Park Germany komt met duurdere abonnementen en gewijzigde voorwaarden. Daarnaast introduceert het Duitse attractiepark een nieuwe abonnementsvorm. Naast de bestaande varianten Gold, Silber en Bronze kunnen bezoekers nu ook kiezen voor de vip-optie Platin. De voorlopige prijs: 149,90 euro.

De Platin-jaarkaart bevat verschillende extra voordelen, waaronder 25 procent korting op horeca en souvenirs, één gratis voorrangspas en twee keer gratis toegang voor een vriend. De Gold-pas (119,90 euro) is in de toekomst goed voor 20 procent korting en één keer toegang voor een vriend.

Met beide jaarkaarten is het mogelijk om maximaal vijf keer een bezoek te brengen aan Bobbejaanland en Slagharen. In tegenstelling tot voorheen mogen houders van de Silber-pas (99,90 euro) in 2023 geen gebruik meer maken van voordelen bij andere pretparken. Bovendien is parkeren niet inbegrepen bij dat abonnement.

Seizoen 2022
Wie voor Bronze (79,90 euro) gaat, mag niet naar binnen op bepaalde drukke dagen, bijvoorbeeld tijdens vakanties en op feestdagen. De genoemde tarieven zijn voorverkoopprijzen, die nog zullen stijgen. Aangeschafte abonnementen voor seizoen 2023 kunnen ook de rest van seizoen 2022 gebruikt worden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be