Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelstad Oranje

Crisis maakt beste attractiepark van Nederland kapot

24-09-2013, 00.22 uur

Het roer moet om bij Speelstad Oranje. Anders gaat de Drentse overdekte speelhal, in 2011 nog uitgeroepen tot het beste attractiepark van Nederland, roemloos ten onder aan de economische crisis.

Dat zegt eigenaar Hennie van der Most in een interview met een regionale krant. Om bezoekers te blijven trekken, zal de entreeprijs omlaag moeten. "Ze betalen straks een basisprijs voor een paar attracties, en voor de grotere attracties betalen ze elke keer wat bij", aldus de gehaaide ondernemer.

Zo probeert Hennie toch nog wat extra centen uit de zakken van zijn gasten te kloppen. Hij moet wel. "We hebben veel personeel lopen, voor soms maar tweehonderd mensen." Hennies Speelstad verandert binnenkort dus in een soort permanente dure kermis. Of gezinnen daar warm voor zullen lopen, moet nog maar blijken.

De visionair heeft zelf in ieder geval het volste vertrouwen in zijn reddingsplan, dat hij classificeert als "vernieuwend denken".

Meer Speelstad Oranje
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be