Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

De Efteling verkocht uiteindelijk zo'n tienduizend Spookslot-boeken

12-09-2022, 20.58 uur

De Efteling heeft fors meer Spookslot-afscheidsboeken verkocht dan vooraf was gedacht. Van het boek zouden in eerste instantie 2500 exemplaren gedrukt worden voor bezoekers. Toen bleek dat die oplage niet afdoende was, tuigde de Efteling een webshop op. Die was tot en met zondag 4 september geopend.

Uiteindelijk zijn online nog zo'n zesduizend boeken aangeschaft, vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Daarnaast kregen medewerkers de kans om het gewilde aandenken intern te bestellen. Op die manier gingen nog eens 1500 boeken over de toonbank.

Inclusief de 2500 initiële boeken uit het park kwam de totale oplage uit op de circa tienduizend exemplaren, aldus de voorlichter. Ook de Spookslot-pins, waar aanvankelijk vijfduizend stuks van in de verkoop kwamen, vonden gretig aftrek. Daarvan zijn er in totaal ook om en nabij tienduizend gemaakt.

Ophalen
Wie online een bestelling heeft geplaatst, kan de producten over enkele weken ophalen in het attractiepark. Daarvoor is dan geen entreebewijs of parkeerkaart nodig. De Efteling houdt kopers per mail op de hoogte. Het afhalen is mogelijk tot eind dit jaar.

Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be