Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling lanceert alsnog webshop voor herdruk Spookslot-boeken

29-08-2022, 14.12 uur

De Efteling komt fans tegemoet die hebben misgegrepen bij de verkoop van het Spookslot-boek. De introductie van het speciale afscheidsboek zorgde vanochtend voor drukte en chaos. In eerste instantie was de Efteling niet van plan om het boek online te verkopen. Nu blijkt dat er tóch een webshop is opgetuigd.

Die is te vinden op spookslotshop.efteling.com. Net als in het park kost het boek 25 euro. Een Spookslot-pin wordt voor 7 euro aangeboden. Per woonadres geldt een maximum van drie boeken en pins. Abonnementskorting is online niet van toepassing. De site blijft beschikbaar tot en met de laatste openingsdag van de attractie; zondag 4 september. Daarna worden de bestelde artikelen geproduceerd.

De souvenirs kunnen waarschijnlijk vanaf medio oktober tot eind december opgehaald worden in de Efteling. Het aanschaffen van een entreebewijs of een parkeerticket is dan niet nodig. "Houd rekening met een productietijd van zes tot acht weken", valt te lezen in de webwinkel. Het opsturen van bestellingen behoort niet tot de mogelijkheden.

Onjuist
De Efteling beweerde vanochtend dat het boek in het park al na twee uur volledig uitverkocht was. Die bewering is onjuist: om 13.45 uur waren er nog gewoon boeken verkrijgbaar bij De Witte Walvis, het verkooppunt achter het Spookslot. Het ging daarbij om het laatste gedeelte van de oorspronkelijke oplage van 2500 stuks. Pins zijn er nog volop.







Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be