Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Wachttijden voor attracties Movie Park Germany voortaan online te zien

27-08-2022, 10.49 uur

Goed nieuws voor bezoekers van Movie Park Germany: de actuele wachttijden voor de attracties zijn voortaan te bekijken op internet. Het Duitse pretpark is overgestapt op een nieuw digitaal systeem voor de Speedy Pass, waarmee wachtrijen overgeslagen kunnen worden. Bijkomend voordeel is dat alle wachttijden nu online worden gepubliceerd.

Dat gebeurt op de externe website mpg.speedy-pass.com, waar gebruikers eveneens een Speedy Pass kunnen aanschaffen. De gegevens zijn vanaf nu ook rechtstreeks zichtbaar in het overzicht op looopings.nl/wachten. Looopings toont daar voortdurend up-to-date wachttijden van tientallen Europese attractieparken. De info wordt tientallen keren per uur automatisch bijgewerkt.

Movie Park houdt op dit moment de wachttijden bij van 29 verschillende attracties in het park. Eén daarvan, 4D-simulator The Lost Temple, blijft zeker tot het einde van het seizoen gesloten. Tijdens de halloweenperiode is de locatie in gebruik als spookhuis The Curse of Chupacabra.

Bobbejaanland
Het park werkt voor het nieuwe Speedy Pass-systeem samen met de Britse firma Accesso. Dezelfde techniek wordt al langer gebruikt door onder andere Walibi Holland en Parc Astérix. Bobbejaanland in België - een zusterpark van Movie Park - introduceert begin volgende maand een vergelijkbaar concept, ook onder de naam Speedy Pass.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be