Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Let op: Europa-Park sluit waterpark Rulantica vijftien dagen voor onderhoud

16-09-2022, 23.23 uur

Het waterpark van Europa-Park is in principe het hele jaar geopend, maar binnenkort gaan de poorten een tijdje dicht voor noodzakelijk onderhoud. Bezoekers zijn in september en november in totaal vijftien dagen niet welkom in Rulantica. Dat valt te lezen op de website van het Duitse pretpark.

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 september vindt een eerste sluiting plaats. Er zijn dan niet alleen werkzaamheden, maar ook tv-opnames. Daarna gaat het zwemparadijs naar verwachting nog eens dicht voor renovaties van maandag 14 tot en met woensdag 23 november.

Overigens blijft Rulantica ook op zaterdag 24 en zondag 25 december gesloten, zodat medewerkers kerst kunnen vieren. Het complex opende in het najaar van 2019. Eind dit jaar moet een nieuwe glijbaantoren in gebruik genomen worden. De openingsdatum is nog niet bekend.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be